Kan je niet kiezen tussen het openscheuren van een pak krokante koekjes en de verfrissing van een zomers ijsje? You can have both!
Deze Ice Cream Cookie Sandwiches zijn ongelooflijk gemakkelijk om te maken, je hebt maar 4 ingrediënten nodig! Misschien hou je er plakhandjes aan over, maar dat hoort bij de zomer, toch? 😉
Gebruik de koekjes die je zelf het lekkerste vindt, vul de sandwich met heerlijk plantaardig ijs en stukjes aardbeien en werk af met (pistache)nootjes voor een extra mooi effect.
Enjoy!
Ingrediënten voor 4 sandwiches
100 gram aardbeien (Hoogstraten)
4 bollen plantaardig vanille-ijs
8 plantaardige krokante koekjes
2 eetlepels pistachenootjes, grof gehakt
Bereidinsgwijze (10 min)
- Snij de aardbeien in stukken. Meng met het ijs.
- Schep op vier koekjes een bol ijs.
- Duw de overige vier koekjes op het ijs tot wanneer je een mooie, stevige sandwich verkrijgt.
- Rol de sandwich in de pistachenootjes.
- Eet het snel op 😉 Smakelijk!
Disclaimer: Dit recept maakte ik voor Hoogstraten Aardbeien. Je vindt binnenkort heel wat van mijn plantaardige recepten op hun website. Ik werk enkel met en voor merken waar ik achter sta en waarvan ik de producten zelf ook koop.