Snel Koken op Drukke Dagen
-
Heb jij na het werk geen tijd (en geen zin) om lang in de keuken te staan?
-
Verlies je veel energie met het bedenken van wat je gaat eten?
-
Hou je ook niet van recepten met 3 potten, 2 pannen en een blender?
-
Eindig je vaak met een ontplofte keuken en een berg afwas?
-
Maak je altijd dezelfde 4 gerechten?
Wil jij liever:
-
snelle, voedzame en overheerlijke recepten maken?
-
minder afwas, minder kookstress en gewoon minder gedoe?
-
meer tijd voor ontspanning, je familie en vrienden?
-
rust in de keuken na een drukke dag?
Bespaar tijd én afwas met 40 snelle recepten en slimme kooktips!
In de cursus SNEL KOKEN OP DRUKKE DAGEN vertel ik je hoe het anders kan:
-
Je ontdekt maar liefst 40 heerlijke recepten waarmee je tijd en afwas bespaart (in pdf)
-
Je leert handige tips om sneller te koken. Hallo slimme shortcuts in de keuken!
-
Je krijgt makkelijke ideetjes voor je weekmenu
-
Je leert de lekkerste eenpansgerechten, traybakes, salades en stoofpotjes maken
Lekker eten, tijd winnen en afwas besparen, klinkt goed?



INHOUD VAN DE CURSUS
In de cursus vind je:
- een handig e-book met 40 snelle recepten (pdf)
- video's boordevol snelle kooktips.
- een uitgebreide pdf en audio-bestanden, als je geen tijd hebt voor video's!
THEMA'S
De cursus omvat 7 verschillende thema's, die elk een oplossing bieden om sneller te koken op drukke dagen. Omdat je het zo druk hebt, hou ik de uitleg kort!
-
Mealplanning - inspiratie en de juiste tools voor een snel & gemakkelijk weekmenu. Liever improviseren de dag zelf? Dan zijn de volgende hoofdstukken helemaal jouw ding!
-
Speedy Ingrediënts - welke ingrediënten die je zo in de supermarkt koopt, kunnen jou veel tijd besparen in de keuken? Inclusief tips voor snellere (groente)snijtechnieken!
-
Snel & Efficiënt koken - ontdek shortcuts die een veel sneller maar even lekker resultaat opleveren. Creëer een logische flow in je keuken en ga slimmer aan de slag tijdens het koken (incl. slimme kookhacks).
-
Waiting Time - hoe beperk je nutteloze roertijd en wachttijd, en wat kan je doen tijdens onvermijdbare wachttijd?
-
Afwas Besparen - hoe kan je het aantal potten, pannen en mengkommen reduceren? Welke gerechten tover je gemakkelijk om tot een eenpansgerecht, en hoe doe je dat?
-
Creatief met Restjes - hoe tover je je restjes om tot iets nieuws? En hoe bewaar je best die restjes?
-
Freezer-Friendly Food - hoe kunnen diepvriesgroenten je helpen om sneller iets lekkers op tafel te zetten? Kan je diepvriesgroenten in de oven roosteren? En hoe zorg je ervoor dat jouw gerechten goed bewaren in de diepvries? Wat vries je best niét in?



WAT MAG JE VERWACHTEN?
In elk van de 7 hoofdstukken vind je:
- een boeiende video met tips & tricks om tijd te besparen in de keuken
- een audio-versie van de video, voor wie liever luistert dan kijkt
Daarnaast ontdek je:
- alle tips & tricks gebundeld in een pdf
- 40 recepten in e-book formaat (pdf)
PRIJS & VOORWAARDEN
Eindelijk sneller koken op drukke dagen? Dat kan nu voor slechts 29,5 euro!
Je hebt minstens 1 jaar toegang tot de inhoud van de cursus.



Wat zeggen anderen?
Je legt alles stap voor stap uit, heel behapbaar. Ik heb al zoveel tijd bespaard dankzij jouw tips!
- Sofie -
Ik ben zo enthousiast! Die audiofiles zijn geweldig. Handig tijdens het wandelen en in de trein!
- Anouck -
Amai hoe goed zien al die recepten er uit! Daar komen er volgende week direct van op de planning!
- Yasmina -
Al enkele recepten gemaakt en alles smaakt even lekker!
Ik heb al veel bijgeleerd! Dankjewel!
- Cédric -
F.A.Q.
Heb je een vraag over de cursus of de recepten? Je vindt het antwoord waarschijnlijk in de Q&A hieronder.
Zit je met een andere vraag? Stuur me dan gerust een mailtje!
Q: Wat is het verschil met je Mealprep Masterclass, webinars of je kookboeken?
A: Wat de video's met slimme kooktips betreft: daar kan er 15% overlapping zijn met wat je eerder van mij las/volgde. Maar dat betekent dus ook dat 85% helemaal nieuw is voor jou! En een kleine opfrissing van wat je ooit al eens hoorde (maar misschien nog steeds niet toepast) kan geen kwaad, toch? 😉 De recepten werden speciaal voor deze cursus ontwikkeld, maar enkele populaire traybakes uit de cursus werden ook opgenomen in mijn kookboek Traybakes. Daarom voegde ik 5 nieuwe traybake recepten toe aan deze cursus!
Q: Kan ik het e-book met recepten downloaden en afprinten?
A: Natuurlijk! 😊
Q: Waar kan ik de cursus volgen?
A: De cursus staat op het leerplatform Teachable. Zodra je de cursus via de FoodLove webshop aankoopt, krijg je een mailtje om (gratis) je account aan te maken en in te loggen. Je kan de pdf's met de recepten dan makkelijk downloaden op je laptop, tablet of smartphone.
Q: Ik heb weinig tijd om alle video's te bekijken, is de cursus dan wel iets voor mij?
A: Zeker! Je kan naar de audioversie van de video's luisteren (in je auto, op wandel, in de winkel,..) of je kan gewoon de slides (in pdf versie) doorbladeren wanneer het jou past. Dan kan je snel ontdekken welke hoofdstukken voor jou het interessantst zijn. Ook geef ik in de recepten heel wat snelle kooktips, dus ook daar leer je veel bij 😊
Q: Kan ik de video's of audio's aan versneld/vertraagd tempo afspelen?
A: De video's kan je in het leerplatform bekijken aan een hogere of lagere snelheid afspelen. De audiobestanden kan je downloaden om dan in een mediaplayer naar keuze sneller of trager af te spelen.
Q: Bevat de cursus veel vegetarische of vegan recepten?
A: Alle recepten zijn vegetarisch. Een aantal recepten bevatten eieren of kaas, maar ik geef zo vaak mogelijk aan hoe je die kan vervangen om het recept 100% plantaardig te maken. Er bestaan tegenwoordig heerlijke alternatieven voor zuivel!
Q: Ik eet niet vaak vegetarisch, kan ik de recepten met vis of vlees maken?
A: Uiteraard! De plantaardige alternatieven (veggie kipstukjes, worst of gehakt bijvoorbeeld) kan je perfect vervangen door de "echte" variant. Mogelijks moet je de gaartijd iets aanpassen voor het beste resultaat. Maar als je het gewend bent om vlees te bereiden, dan zal je dit probleemloos kunnen inschatten.
Q: Zijn de recepten gemakkelijk aan te passen naar 1 persoon?
A: Zeker! Bijna alle recepten zijn voor 2 personen, dus dan heb je als single één extra portie (en geen drie!) voor de dag nadien of voor in de vriezer. De standaard kijk op "het Vlaamse gezin" met 2 volwassenen en 2 kinderen is in mijn ogen wat achterhaald. Wat met singles? Koppels? Koppels met een klein kindje dat niet (veel) mee-eet? Vandaar de keuze voor recepten voor 2 personen, die kan je makkelijk vermenigvuldigen indien nodig.
Q: Zijn het moeilijk te vinden ingrediënten?
A: Bijna alle ingrediënten zal je in de betere/grotere supermarkt vinden. Bij enkele specialere ingrediënten vermeld ik hoe je ze kan vervangen.